Portada

 

Can Jou (La Garrotxa)

Can Jou és una casa de turisme rural familiar i acollidora, situada al bell mig de la Garrotxa, a la província de Girona.
De les seves característiques podem destacar, paisatges exuberants, comfort, comoditats, cuina casolana de qualitat, vistes precioses i la possibilitat de gaudir d’uns dies de calma i relax envoltats de cavalls.
Si el que busques es un lloc on muntar a cavall i gaudir dels paisatges més bonics, tot fent una ruta per Catalunya, la casa disposa d’un centre de turisme eqüestre amb més de 30 cavalls andalusos. Hi ha cavalls aptes per a tots els nivells, des de principiants fins a experts genets.
Podràs gaudir dels cavalls tant com desitgis, amb la possibilitat de rebre classes d’equitació.
http://ca.canjou.com/rural/activitats/equitacio/

 

   cases rurals cavalls

 

 Can Muni - El Corral- (L'Empordà)

El petit poblet de Pins es troba al bell mig de l’Empordà a pocs quilometres de la Costa Brava. Es un petit conjunt de 9 cases, originari del segle XII, que ha conservat el seu encant al llarg dels segles.
El Corral es un dels habitatges rehabilitat amb dos habitacions dobles amb bany. L'equipament dels habitatges es molt complert que us permet gaudir dels agradables dies de l’Empordà quasi tot l’any i fantàstiques passejades a cavall.
A mes de l’activitat agrícola, la finca te un centre de Turisme Eqüestre des del qual s’organitzen rutes a cavall que us permetrà descobrir els racons i paratges mes bonics de les nostres comarques.
http://www.canmuni.com/web%20Anglesa/can%20muni-ang.htm 

 

 cavalls cases rurals  

 

Hotel Rural Mas Coquells (L'Empordà)

Mas Coquells és una finca agrícola de 265ha situada al cor de la Costa Brava. Aquesta masia catalana i la seva ermita romànica originàries del segle XII t'ofereixen una estada inoblidable gràcies a les seves vistes panoràmiques, les seves excursions a cavall i la seva sala d'estar amb llar de foc, on gaudiràs d'un ambient càlid i familiar.
La casa rural ofereix rutes a cavall per l'Empordà de mig o un dia sencer amb dinar inclòs, endinsant en els paratges i boscos més bonics d'aquesta regió catalana. Gaudeix d'aquest magnífic entorn de la manera que més t'agrada, a lloms d'un cavall i com un autèntic genet.
www.mascoquells.com

 

   cavalls cases rurals