Portada

 

Hípica Unicorn (Calonge)  

Situat a la vora de la reserva natural de "Les Gavarres" i al costat de la Costa Brava, hi podràs trobar aquest centre hipic, una perfecte llar per a ponys i cavalls. Un indret ideal per a les rutes a cavall, en bicicleta o simplement a  peu.

www.hipicaunicorn.com

                                                                                                                
 

                                                                

 

 Centre Equestre Horses Palamós (Palamós)  
hípiques cavalls  

Trobaràs aquest centre equestre a Palamós, una de les viles més boniques de l'Empordà. No perdis l'oportunitat de gaudir dels cavalls i la natura més impressionant.    

Email:palamos_horses_arabians@yahoo/  

Tel:690 300 132                                        

 

Hípica Edna (Castell d'Aro)  

Un petit racó vora la Costa Brava, on hi trobem una gran família que no deixa de treballar per apropar-te dia rere dia al món dels cavalls.
Hípica Edna neix al 2007 , fundat per l’actual matrimoni entre l’Edu i la Maria. Compten amb l’ajuda de molta gent tant per l’organització com per l’ensenyament, sobre qui destaquen la Mar Hernando, la Marina Márquez, i la Jordina Bover.
 

www.hipica-edna.com
 

hípiques cavalls

 

 Overland Peratallada (Peratallada)
 hípiques cavalls

L’Hípica ofereix classes per a nens i adults, casals, excursions i passejades a cavall, pupil•latge i a més a més sessions d’equinoteràpia. Des de Overland Peratallada treballen per oferir tallers a través dels quals i amb l’ajuda dels cavalls, totes aquelles persones que conviuen amb alguna disfunció o discapacitat física puguin millorar la seva interacció amb l’entorn.

www.overlandperatallada.com                                               

 

Hípica el turó (Fonteta)

                                                           

 
 

El Club Hípic El Turó de Fonteta neix amb la intenció d'apropar l'equitació de qualitat a la naturalesa. El centre està especialitzat en equitació de base, i ofereix una formació tècnica molt sòlida i completa, amb un ampli coneixement del món del cavall..     

 http://www.hipicaelturo.com

                                                                                                               

 

Hípica Begur (Begur)                                   

 
hípiques cavalls  

Hípica Begur és un centre situat al Baix Empordà, d’ambient familiar i en el que s’hi poden desenvolupar diferents activitats com; classes d’equitació, sortides de 2 a 4 dies amb monitor especialitzat, picnics amb carro de cavalls, doma, pupil·latge, transport de cavalls, i classes terapèutiques per a persones discapacitades. Com a activitats innovadores també hi podem trobar excursions a cavall nocturnes o amb Kart cross.     

http://www.hipicabegur.com/                                                                                                                          

 

Hípica Mas Paguina (L'estartit)  

Centre Hípic Mas Paguina o Club Hípic l’Estartit és un centre equí familiar amb una àmplia experiència de més de 40 anys en tot aquest món fascinant que envolta els cavalls.
El centre consta d’un terreny ampli de 5 hectàrees, amb seguretat de 24h al dia, durant tot l’any. L’hípica té capacitat per a 40 cavalls i s’ofereixen activitats de compra i venta, pupil.latge, classes d’equitació, excursions i colònies perquè els més petits gaudeixin i aprenguin sobre els cavalls i tot allò que els envolta.

www.hipicamaspaguina.com

hípiques cavalls   

  

Mas La Riera (Camallera)  

La Granja Escola Equina Mas de la Riera és un espai dedicat a la cura del cavall. Una masia situada en un entorn idíl•lic on es poden observar els cavalls en semillibertat.
Des de fa 20 anys, treballen per donar a conèixer el cavall en el seu entorn natural i ensenyar a l’humà a relacionar-se amb ell per tal de millorar aptituds com el control mental i gestual, l’observació, l’atenció, la concentració , l’empatia i el lideratge.

www.escolaequina.wordpress.com

hípiques cavalls

 

C.E Cavall de Mar (Llagostera)
 

El C.E Cavall de Mar es troba a Llagostera, en un entorn privilegiat on el seu equip humà treballa, dia rere dia, per trobar constantment la millor relació entre persona i cavall.
Les seves instal•lacions permeten diferents activitats, moltes de les quals poden ser personalitzades. S’ofereix classes, cursos especialitzats, fires i exhibicions, equinoteràpia, i fins i tot, incentius i coaching per a les empreses. Existeix un conveni amb la Universitat de Girona per tal d’apropar estudiants i personal docent al món del treball, i descobrir tots els seus avantatges.

www.cavalldemar.net